torsdag 25 februari 2010




Här ska ni få ett recept... enkelt och gott!
Jag brukar göra dubbel mängd smet och hälla
upp i muffinsformar, gärna aluminium...
då räcker det till att tjuvsmaka lite smet åxå! =P


Min supersmarriga brownie-kladdkaka!

2
ägg
3 dl strösocker

100 g smält smör
1½ tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 mska kakao
1½ dl vetemjöl

åsså 1 dl hackade hasselnötter!... det hade jag glömt! =)

Smält smöret och schvoscha ihop alltihopa

i en bunke.
Häll upp i en form med löstagbar botten

eller i muffinsformar.

In i ugnen på 175- 200 grader tills de ser klara ut ;)

De brukar få en lite frasig yta, men ska ju gärna va lite kladdiga inuti!
Typ 10-15 minuter kan jag tänka mig....

Mums!...



1 kommentar:

Katrin sa...

Ser jättemumsigt ut!! Vilken fin bild du har i rubriken!!